22/10 Bijeenkomst Hybride Leeromgeving Uden (HLU)

Open inschrijving
22 okt
16:00
  • Aanvang 22 oktober 2019 - 16:00 uur
  • Einde 22 oktober 2019 - 18:30 uur
  • Locatie Wiltec, Industrielaan 24, Uden

Heeft u behoefte aan extra handjes? Krijgt u vacatures moeilijk ingevuld? Hoe kunt u uw huidige personeel binden, boeien en behouden?

Kom dinsdag 22 oktober meedenken en meedoen!

De initiatiefnemers van de Hybride leeromgeving Uden zien en horen dat ondernemers in Uden behoefte hebben aan extra handjes. Ondernemers in Uden zoeken meer én beter opgeleide medewerkers. Wij hebben vernieuwende ideeën over een hybride vorm van opleiden. Wij zoeken ondernemers die met ons willen meedenken en vooral zoeken we ondernemers die met ons willen meedoen!

Wij willen op 22 oktober graag toetsen op welke wijze ons initiatief precies past in de behoefte van ondernemers. We zien verschillende doelgroepen en verschillende aanpakken voor een optimaal leer-werk klimaat in Uden

Wat verwachten we van jou?

Dat je constructief meedenkt over verschillende concrete scenario’s. Dat je niet alleen het goede gevoel krijgt maar ook daadwerkelijk mee gaat doen. Dat je voor jezelf een rol pakt om dit initiatief verder te brengen omdat je net als wij ook gelooft in deze hybride aanpak.

Wanneer hoe laat en waar?

Dinsdag 22 oktober 2019 van 16.00 tot 18.30 uur bij Wiltec, Industrielaan 24, Uden.

Aanmelden

Leden van UOV De Kring kunnen zich aanmelden via onderstaande button. Ben lid bij een andere  ondernemersvereniging in Uden, meld je daar dan aan voor deze bijeenkomst. Ben je nog niet aangesloten bij een van de Udense ondernemersverenigingen? Stuur dan een e-mail aan info@uovdekring.nl, met in het onderwerp “Aanmelding HLU” o.v.v. je naam en bedrijfsnaam.

Namens de initiatiefnemers HLU:

Udense ondernemers – ROC de Leijgraaf – Udens College – Gemeente Uden

inloggen