Netwerken & Communicatie

UOV De Kring organiseert door het jaar heen een breed scala aan inspirerende, interactieve bijeenkomsten voor haar leden. Van bedrijfsbezoeken tot ondernemerscafés en van lezingen tot politieke discussies. Daarbij draait het niet alleen om de inhoud, maar ook om ontmoeting. Onze meetings vormen de ideale aanzet voor nieuwe business. Dankzij UOV De Kring krijgt uw zakelijke netwerk een flinke impuls!

Naast het organiseren van activiteiten, zet deze commissie zich ook in voor promotie van de activiteiten van UOV De Kring. Ze wil laten zien wat UOV De Kring betekent voor ondernemend Uden en wil betrokken en loyale leden creëren. UOV De Kring is een invloedrijke vereniging van professionele ondernemers in Uden voor netwerken, samenwerken en gezamenlijke belangenbehartiging van alle aangesloten organisaties. UOV De Kring heeft een bewezen toegevoegde waarde, we komen op voor het Udense bedrijfsleven. Er wordt naar ons geluisterd o.a. op het gebied van ruimtelijke ordening en economische ontwikkeling.

De communicatie naar de leden geschiedt zoveel mogelijk via digitaal, via e-mail, internet en social media. Op onze site vindt u naast algemene informatie over UOV De Kring het laatste nieuws over onze ondernemersvereniging en de laatste zakelijke nieuwsberichten uit Uden. Volg ons ook LinkedIn.

Samenstelling commissie Netwerken:
Mark Bras (bestuurslid/commissievoorzitter), Sanne de Kleijne, Huibert Bijland, Kelsey de Kleijne en Anton van Hooft.