Misfits

Commissie Misfits is sinds 1 juni 2019 een nieuw onderdeel van UOV De Kring. De commissie zet zich specifiek in voor de startende ondernemer.

Als je lid wordt van UOV De Kring als starter kun je meteen gebruik maken van alle toffe activiteiten binnen UOV De Kring, zie Agenda voor een indruk. Maar we zien je ook graag bij de gezellige borrels binnen de commissie Misfits!

Daarnaast krijg je gerichte coaching van een gevestigde ondernemer specifiek voor jouw persoonlijke proces.

Je kunt je ook extra inzetten voor de commissie Misfits en hiermee jouw netwerk vergroten, maar ook je skills en persoonlijke ontwikkeling.

Het lidmaatschap als Misfit heeft een reductie tarief van € 17,50 per maand exclusief BTW. Van dit lidmaatschap mag je maximaal 2 jaar gebruik maken (exclusief het jaar Startersloket).

Voorzitter van de commissie is Efie Derksen, al 3 jaar betrokken bij Misfits en bestuurslid bij UOV De Kring. Samen met Marion Neggers, secretaris bij UOV De Kring, zijn zij actief in de organisatie van de commissie. De uitvoerende kracht is de start-up officer Imke de Korte, zij is bedenker en oprichtster van het concept Misfits.

Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met de start-up officer, Imke de Korte:
Misfits@uovdekring.nl
06-33786321

Of wil je meteen lid worden? Schrijf je dan direct in! Vermeld achter jouw bedrijfsnaam MISFITS, zodat het helder is dat je je als starter inschrijft.

inschrijven