27/06 Maashorstlunch

27 jun
11:45
  • Aanvang 27 juni 2019 - 11:45 uur
  • Einde 27 juni 2019 - 14:00 uur
  • Locatie Verzamelen bij de nieuwe parkeerplaats t.o. de Pier (Schansweg op Bedaf)

Op donderdag 27 juni gaan we als zomerafsluiter genieten van een (h)eerlijke lunch in de buitenlucht. Maar eerst trekken we onder leiding van gidsen van IVN erop uit en gaan we kennismaken met het oergebied vlak om de hoek bij Uden: de Maashorst en de Peelrandbreuk, een uniek stukje natuur!

Na de wandeling gaan we aan lange picknicktafels genieten van heerlijke broodjes, beleg, verse boter, kannen vers sap en zelfgemaakte jam. In de Bignic-kar heerlijk gekoelde sappen, verse melk, salades en vers fruit en taarten. Klinkt goed, toch?

Parkeren kan hier, we verzamelen daar om 11.45 uur. Zorg dat je op tijd bent svp:
https://goo.gl/maps/5sLhWEanCZ38wnuW7

Tijdens deze activiteit worden foto’s gemaakt die wij zullen gebruiken voor publicatie op onze website en op social media.

Introducees

Ken je een ondernemer met een vestiging in Uden die nog niet bij UOV De Kring is aangesloten, maar die wel graag eens de sfeer wil proeven? Leuk! Meld hem/haar aan als jouw introducé en kom samen naar deze activiteit. Als je ons de bedrijfsnaam en de contactpersoon mailt via info@uovdekring.nl, dan zorgen wij dat er een naambadge klaar ligt.

Aanmelden en no show

Aanmelden voor deze activiteit kan via onze website; log in met je e-mailadres en gebruikersnaam op www.uovdekring.nl. Na aanmelding, staat je naam direct op de deelnemerslijst die je online kunt inzien. Kosteloos annuleren van je aanmelding kan tot 24 uur van te voren, daarna brengen wij no-show fee in rekening van € 25,00. Zie je geen activiteiten staan in je persoonlijke profiel? Dan ben je niet (meer) aangemeld voor deze activiteit.

inloggen