Bedrijfsbezoek 21-06 Metaalplan & Graphiset

Alleen voor leden
21 jun
13:45
  • Aanvang 21 juni 2018 - 13:45 uur
  • Einde 21 juni 2018 - 18:00 uur
  • Locatie d’n Office, Loopkantstraat 25, Uden

*WIJZIGING*:
donderdag wordt er regen verwacht. We hebben daarom besloten om het ludieke vervoer per tandem en kick-bike te vervangen door taxibusjes. Het programma blijft verder ongewijzigd. 

Het tweede bedrijfsbezoek van 2018 staat in het teken van kennismaking! We zijn namelijk te gast bij 2 leden van UOV De Kring: Metaalplan en Graphiset.

Graphiset

Graphiset verzorgt al sinds 1970 vanuit Uden drukwerk voor klanten uit heel Nederland en daarbuiten. Maar drukwerk is allang niet meer het enige dat zij doen: Graphiset is uitgegroeid tot een fullservice grafimediabedrijf, dat zowel offline als online de juiste communicatiemiddelen inzet voor haar klanten. Jouw complete partner in media dus. En grote kans dat je een product van Graphiset in je portemonnee hebt!  Directeur Gerard Ketelaars vertelt je graag wat dit is en neemt je mee in de razendsnel veranderende wereld van drukwerk en communicatie.

Fotobron: Graphiset

Metaalplan

Het Udense Metaalplan is een uniek metaalbedrijf dat technisch en creatief design levert in metaal, RVS en aluminium. Met oplossingen die gefundeerd zijn op technische kennis en die tegelijkertijd creatief en vernieuwend zijn. Metaal met een verhaal zeg maar. En iedereen kent het werk van Metaalplan! Denk maar aan de beroemde letters in Amsterdam. Directeur Bert Verlaan vertelt je graag meer over zijn veelzijdige bedrijf en de verhalen achter diverse mooie projecten.

Fotobron: http://www.metaalplan.nl/showcase/7/i-amsterdam

Programma & locatie

Wij zien je graag op 21 juni a.s. om 13:45 uur bij d’n Office, Loopkantstraat 25 in Uden. We vertrekken om 14:15 uur naar de eerste locatie. Rond 17:00 uur zijn we weer terug bij d’n Office en kunnen we daar tot 18:00 uur nog napraten met elkaar onder het genot van een borrel.

Aanmelden en no show
Deelname aan deze activiteit is gratis voor leden. Heb je je aangemeld en kun je toch niet komen? Geen probleem, tot uiterlijk 24 uur van tevoren kan er kosteloos geannuleerd worden. Dat gaat heel eenvoudig via onze website:

·        log in
·        selecteer de activiteit
·        klik op de button ‘Afmelden’ die je rechts onderaan de activiteit vindt (de afmeldbutton is alleen zichtbaar als je je had aangemeld).

Meld je je niet of te laat af, dan zijn wij helaas genoodzaakt om een no show fee van € 25,- p.p. in rekening te brengen.

inloggen