Bedrijfsbezoek Vliegbasis Volkel 8 september

08 sep
12:30
  • Aanvang 08 september 2022 - 12:30 uur
  • Einde 08 september 2022 - 16:30 uur
  • Locatie Vliegbasis Volkel

Uniek kijkje bij Vliegbasis Volkel

We zijn welkom bij Vliegbasis Volkel waar wij een indrukwekkende rondleiding krijgen. We beginnen met een echte take off waarbij we de gevechtsvliegtuigen zien vertrekken. Verder wordt er uitleg gegeven over de vliegbasis en de luchtmacht. Vervolgens mogen we een kijkje nemen bij de F16.

Gegevens (nog) doorgeven

Om deel te nemen dient u een geldig legitimatie bewijs mee te nemen op 8 september, ook dient u de volgende gegevens aan ons uit te reiken voor maandag 5 september, dit kan via dit formulier. Het gaat om: volledige namen, soort ID + nummer van dat document, geboortedatum en geboorteplaats. Deze gegevens worden gedeeld met Vliegbasis Volkel. UOV De Kring zal deze gegevens na de activiteit verwijderen uit onze systemen.

Gegevens doorgeven

Heeft u zich al aangemeld? Gebruik deze link om de gevraagde informatie aan te leveren.

Programma

Wanneer: 8 september 2022

Om het vliegprogramma te kunnen zien, moeten we ons per bus verplaatsen. Wij worden met een bus opgehaald en weer teruggebracht. De bus biedt plek aan 45 personen. Dit is dan ook het maximale qua aantal bezoekers.

Vertrek met de bus: 12:30 uur (dus op tijd aanwezig zijn)
Starttijd Vliegbasis Volkel: 13:00 uur
Vertrek bus terug: 16:30 uur
(In eerdere uitnodigingen is een later tijdstip gecommuniceerd, in verband met het meemaken van de take off is de starttijd vervroegd).

Locatie vertrek bus: Parkeerplaats E27 Lichtfabriek, Frontstraat 2, 5405 PB Uden

Belangrijk

Neem een geldig legitimatiebewijs mee en verstrek ons de gevraagde gegevens voor maandag 5 september. Aanmelden en afmelden kan t/m 5 september 2022. Tot slot; er mogen geen foto’s gemaakt worden.

inloggen