Corona Online Event

02 apr
16:00
  • Aanvang 02 april 2020 - 16:00 uur
  • Einde 02 april 2020 - 17:00 uur
  • Locatie Online zoom webinar

Deelnemen Event:

Ga naar de uitzending

Gebruik onderstaande gegevens om in te loggen indien je niet automatisch inlogt:
Meeting ID: 660 499 909
Password: 058495


Het Corona virus raakt ons hard. De maatregelen hebben verstrekkende gevolgen voor velen van ons. Wij hebben met de gemeente Uden en Landerd en de ondernemersverenigingen de handen ineengeslagen om je te ondersteunen in deze uitdagende tijd.

Wat gaan we doen?

Op 2 april 2020 om 16.00 uur organiseren we een online vraaggesprek met experts (o.a. iemand van de gemeente), om jou als ondernemer verder te helpen in deze uitzonderlijke tijden.

Aanmelden

Je kunt je alleen aanmelden voor deelname door een profiel aan te maken op ondernemenduden.nl. Alleen als je daar een profiel aanmaakt (gratis), ontvang je de deelnemerslink op donderdag 2 april automatisch in je mailbox. Deze website is ontwikkeld voor álle ondernemers in Uden/Landerd. Hoe completer je je profiel invult, hoe makkelijker anderen je kunnen vinden; en dat kan voordelen hebben in crisistijd!

Maak je hier profiel aan


Experts

We hebben een breed scala aan experts uitgenodigd om deel te nemen aan het vraaggesprek. Onder andere de volgende organisaties zullen deelnemen:

  • Gemeente Uden
  • Rabobank

Daarnaast zullen er nog 1 of 2 lokale ondernemers aanschuiven.

Vragen

Heb je een specifieke vraag over de maatregelen of de effecten die jouw business treffen, stel ze dan via het formulier op de website. Dan kan een van de experts zich alvast voorbereiden.

Stel je vraag hier


We hopen dat je erbij bent!

inloggen