De eerste golfen en netwerken editie

13 jun
14:00
  • Aanvang 13 juni 2024 - 14:00 uur
  • Einde 13 juni 2024 - 19:00 uur
  • Locatie De Bonte Bij. Doelenweg 1, 5406 XK Uden

Golfmiddag bij De Bonte Bij

Op 13 juni om 14:00 uur gaan wij golfen bij De Bonte Bij in Uden. De golfmiddag bestaat uit een wedstrijd of golfclinic.

De activiteit is bestemd voor;

  • Leden die in het bezit zijn van een GVB;
  • Leden die hun GVB willen halen;
  • Leden die één middagje golfen in het jaar genoeg vinden;

Na al dat sportieve plezier gaan we samen lekker “na-golfen” met een hapje en een drankje.

Jij wilt je GVB halen?

Voor de UOV leden die hun GVB willen halen, hebben wij een super leuk voorstel. Jij als UOV-lid krijgt de kans om in de 2 maanden voorafgaand aan de golfmiddag 6 golflessen te volgen bij De Bonte Bij waarbij golftechnieken, regels en etiketten aan bod komen. Na het volgen van deze lessen heb jij de HP 54 (golfvaardigheidsbewijs) behaald. Ook mag jij 2 maanden lang gratis oefenen.

Hoe werkt dit?
Indien jij graag jouw GVB wil halen, kun je via UOV de Kring 6 golflessen volgen. Deze lessen worden ingepland na afstemming van jouw agenda met jouw mede UOV-lessers. De doelstelling is dat elke golfles uit maximaal 6 UOV-leden bestaat. Tijdens de les en 2 maanden oefenperiode mag je de golfclubs lenen van de Bonte Bij.
Wij vragen een eigen bijdrage van €50,- voor een UOV lid. Indien jouw zakenpartner(s) tevens willen deelnemen geldt voor hen een bijdrage van €70,- per persoon. Let op: Aanmelden om je GVB te halen voor 10 april a.s. doorgeven.

Vind jij één middagje golfen meer dan genoeg

Dan ben jij uiteraard ook van harte welkom op 13 juni.

Er is een 2,5 uur durende golfclinic beschikbaar
Je gaat dan oefenen op putten, chippen en je swing techniek. Ook speel je op de oefengolfbaan genaamd ‘Harrie Putter’. Kortom. Geen reden om je niet aan te melden.

Note: Als je bent aangemeld krijg je een formulier waar je specifiek kunt aangeven of je jouw GVB wilt halen, golflessen of cliniclessen wilt volgen. Vergeet daarbij niet aan te geven of je wel of niet lid bent van De Bonte Bij.

Aanmelden en no show

Kosteloos annuleren van je aanmelding kan tot 48-uur van te voren, daarna brengen wij een no-show fee van €75 incl. BTW in rekening.

inloggen