Online Event: Online marketing

Alleen voor leden
25 feb
19:30
  • Aanvang 25 februari 2021 - 19:30 uur
  • Einde 25 februari 2021 - 21:00 uur
  • Locatie Online

Op donderdag 25 februari staat de volgende activiteit op de planning. Voor deze activiteit is ervoor gekozen om het via ZOOM te organiseren. We nodigen jullie allemaal uit om hier aan deel te nemen.  In deze sessie behandelen we de gebruikerservaring, SEO en het resultaatgericht inzetten van online marketing in de dagelijkse praktijk. 

Programma 

19.20 uur Digitale inloop via ZOOM
19.30 uur Kennissessie online marketing
21.00 uur Afsluiting 

De avond wordt verzorgd door: 

Cindy Rooijakkers; specialist op het gebied van UX (gebruiksvriendelijkheid van websites) en SEO (zoekmachine-optimalisatie) en als freelancer onder andere werkzaam voor Philips  

Kim Tasseron; begeleidt MKBbedrijven bij het inzetten van online marketing op een praktische manier in de dagelijkse praktijk.  

In deze online kennissessie geeft Cindy je inzicht in de mogelijkheden van UX en SEO en laat zien hoe je hiermee meer leads of sales uit je website kunt halen. Kim neemt je mee door de verschillende aspecten van online marketingWaar leg je de prioriteit, zodat dit in de dagelijkse praktijk uitvoerbaar blijft en wat levert ook werkelijk meer klanten op? 

Aanmelden 

Aanmelden kan tot en met 24 februari 07.00 uur. 24 uur voor de bijeenkomst vind je de ZOOM link met inlog in je e-mailbox. 

inloggen