Running Dinner 17/05

Alleen voor leden
17 mei
17:30
  • Aanvang 17 mei 2018 - 17:30 uur
  • Einde 17 mei 2018 - 22:00 uur
  • Locatie Orangerie, Mr. Van Coothstraat 67 Uden

Na het grote succes van vorig jaar kon het tweede running dinner van UOV De Kring niet uitblijven. Kom op een andere manier in gesprek met collega-ondernemers. Praat verder dan alleen het uitwisselen van visitekaartjes. Kom meer over elkaar te weten. Een netwerkactiviteit met inhoud en impact dus….zorg dat je erbij bent!

We nodigen je uit om samen met andere leden te genieten van een heerlijk diner. Tijdens het diner zullen we elkaar op ludieke wijze beter leren kennen met behulp van verschillende formats. Op persoonlijk vlak maar ook is er gelegenheid om zakelijke onderwerpen, waar jij als ondernemer tegenaan loopt, voor te leggen aan de anderen. Bij elke gang wisselen bovendien de tafelgenoten, zodat je steeds weer met andere leden aan tafel zit. Aan het eind van de avond heb je zo veel mensen gesproken en ga je naar huis met nieuwe kennis, ideeën en tips. Een goede combinatie van gezelligheid en betekenis dus.

Programma     

17.30 uur             Ontvangst bij Orangerie Uden, Mr. Van Coothstraat 67 Uden
17:50 uur             Uitleg programma
18.00 uur             Aanvang diner
22.00 uur             Verwachte eindtijd

Beperkt aantal plaatsen
Het aantal plaatsen voor deelname is beperkt, dus wees er snel bij! LET OP: Vanwege de opzet van het running dinner is vooraf aanmelden verplicht.

Dieetwens of allergie?
Als we rekening moeten houden met je dieetwens of allergie, dan horen we dat graag. Stuur ons, nadat je je hebt aangemeld, een e-mail via info@uovdekring.nl.

Aanmelden en no show
Deelname aan deze activiteit is gratis voor leden. Heb je je aangemeld en kun je toch niet komen? Geen probleem, tot uiterlijk 24 uur van tevoren kan er kosteloos geannuleerd worden. Dat gaat heel eenvoudig via onze website:

  • log in
  • selecteer de activiteit
  • klik op de button ‘Afmelden’ die je rechts onderaan de activiteit vindt (de afmeldbutton is alleen zichtbaar als je je had aangemeld).

Meld je je niet of te laat af, dan zijn wij helaas genoodzaakt om een no show fee van € 25,- p.p. in rekening te brengen.

inloggen