UWV Inspiratiedag 18-06-2018

Bijeenkomsten van derden
18 jun
13:00
  • Aanvang 18 juni 2018 - 13:00 uur
  • Einde 18 juni 2018 - 17:00 uur
  • Locatie NH Eindhoven Conference Centre Koningshof in Veldhoven

UWV is toehoorder bij UOV De Kring. Zij nodigen ondernemers graag uit voor dit (gratis) evenement op 18 juni a.s. in Veldhoven.

UWV organiseert ook in 2018 Inspiratiedagen voor werkgevers en werkzoekenden. Voor u als werkgever een mooie kans om u te laten inspireren en nieuwe talenten voor uw organisatie te ontmoeten. Werkgevers kunnen zich hiervoor aanmelden, een selectie van gemotiveerde werkzoekenden wordt persoonlijk uitgenodigd.

PDF Uitnodiging UWV inspiratiedag Veldhoven

Tijdens deze Inspiratiedag bieden wij u in de middag een speciaal programma vol kennis en inspiratie. Zo verzorgen de energieke neuropsycholoog Eric Scherder (bekend van DWDD), Joep van Deudekom en Rob Urgert (bekend van De Kwis met Paul de Leeuw) een spetterend plenair programma.

Daarnaast is er op elke Inspiratiedag een boeiende spreker die u meeneemt in de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Wij garanderen u nieuwe inzichten, uitbreiding van uw netwerk en veel waardevolle informatie. Kortom, laat u verrassen! Houd daarom maandag 18 juni alvast vrij in uw agenda. Voor meer informatie en hoe aan te melden, kijk dan op:

Aanmeldlink: https://uwv-inspiratiedagen.nl/wg-veldhoven

Op naar een mooie Inspiratiedag!

Met vriendelijke groet

Bob Gerrits
Adviseur Werkgeversdiensten

*NB: dit is een event van UWV, niet van UOV De Kring. Onderstaande deelnemerslijst is niet beschikbaar.

inloggen