Een zeer enthousiaste projectgroep vanuit Avans Breda HRM gaat onderzoeken wat zij voor bedrijven kunnen betekenen

In mei 2020 is De Hybride Leeromgeving gestart vanuit UOV de Kring om bedrijven te helpen met huidig en toekomstig talent aan te trekken en te ontwikkelen voor de lokale arbeidsmarkt.
Een zeer enthousiaste projectgroep vanuit Avans Breda van de opleiding Human Resource Management gaat onderzoeken wat zij voor bedrijven kunnen betekenen. Zij hebben vanuit De Hybride Leeromgeving de opdracht gekregen om een studentenbureau op te zetten om bedrijven in Uden en Landerd te helpen met uitdagingen op het gebied van personeel en ontwikkeling. Om goed aan de vraag van het bedrijfsleven te voldoen, hebben zij jullie inzicht nodig.
De studenten gaan zich richten op het vraagstuk van vermindering van instroom van goed opgeleid personeel door snelle technologische veranderingen in de maatschappij en het verdwijnen van het ROC. Het studentenbureau wil ervoor zorgen dat, in omgeving Uden, het personeel zich kan ontwikkelen naar de wensen van de markt en zich langer bij bedrijven aansluit door middel van leven lang leren en ontwikkelen.
Zij willen graag inzicht krijgen in wat bedrijven nodig hebben om hun toekomstig en huidig personeel te ontwikkelen naar de toekomstige behoefte en te binden aan hun bedrijf. Door mee te doen aan dit onderzoek kunnen zij het studentenbureau optimaal vormgeven.

Namens de studenten

Graag nodigen wij jullie uit voor een interview over jullie bedrijf. Dit kan zowel fysiek bij jullie op kantoor, online (Teams, skype, etc.) of telefonisch. De fysieke interviews zullen plaatsvinden op 22 of 23 september. Dit zal ongeveer 30/45 minuten duren.
Zijn jullie het bedrijf dat naar de toekomst wil kijken en daarop wil anticiperen samen met het studentenbureau? Dan zien wij graag een reactie tegenmoet.
Aanmelden kan bij Berber Aerts