Nieuws van de bestuurstafel

Activiteiten

Ook in coronatijd is UOV De Kring er voor haar leden. Elke maand organiseren we tenminste 1 bijeenkomst, maar soms meerdere. In januari hebben we donderdag 14 januari Annemarie van Gaal als gastspreker tijdens een online sessie gehad en dinsdag 19 januari is de digitale borrel van Misfits. Alle leden zijn hiervoor van harte uitgenodigd. Check zeker ook de agenda voor de andere geplande activiteiten in februari, maart en april.

De Hybride Leeromgeving

We hebben ook positief nieuws over de Hybride Leeromgeving (HLO); het aantal deelnemers aan de maandelijkse nieuwsupdate breidt zich steeds verder uit en bedrijven raken steeds meer bekend met dit initiatief en willen meedoen. Daar zijn we heel trots op!

Betere zichtbaarheid

Verder gaan we in 2021 onze zichtbaarheid vergroten op sociale media. De focus ligt op LinkedIn, het meest zakelijke platform voor onze doelgroep, maar we zien ook kansen voor Instagram. Misfits bereikt haar doelgroep heel goed via dit platform. Zo leren we van en met elkaar. Op naar meer zichtbaarheid en volgers  bij onze actieve vereniging!