Oproep Bedrijvencompetitie Tafeltennis

In 2015 is TTV Smash’73 in samenwerking met de Rabobank Uden/Veghel gestart met de bedrijfscompetitie tafeltennis.

Op dit moment doen 18 bedrijven met veel enthousiasme in deze competitie mee. Ieder team speelt 1x in de maand op de maandagavond van 20.00 uur tot ongeveer 21.30 uur. De speellocatie is De Wijde Wereld, Helmteken 24, Uden.

Doel van deze bedrijvencompetitie tafeltennis is lekker in beweging zijn en op informele wijze contacten leggen met mede ondernemers en werknemers. Een team bestaat uit (minimaal) twee personen. Op zo’n avond worden er 5 wedstrijden gespeeld. Ieder speelt twee enkelspellen en 1 dubbelspel. Qua sterkte hebben wij drie poules van gevorderde tot starters. Inschrijven kan met twee personen maar het is handiger om met drie personen hieraan deel te nemen. Je hebt dan een invaller.

Een combinatie om met twee bedrijven een team te vormen is uiteraard ook mogelijk. Voor deelname van de bedrijvencompetitie vragen wij een jaarlijkse vergoeding van € 55,- per team.

Heeft u bedrijf interesse, neem dan voor 1 december 2018 contact op met Marloes van der Locht (marloesvanderlocht@gmail.com).