Startersloket

Ben je starter en heb je behoefte om jouw idee verder uit te diepen, te sparren met andere ondernemers en/of eventuele coaching van een gevestigde ondernemer te krijgen? Dan is het startersloket interessant voor jou.

Als je je aanmeld bij het startersloket krijg je in eerste instantie een gesprek met de Start-up Officer, Imke de Korte. Samen met haar kijk je naar waar je nu staat en welke behoefte jij hebt ten aanzien van het opstarten van jouw bedrijf. Ook wordt hierin helder wat jouw vragen zijn en waar je verder mee aan de slag kan.

Binnen het startersloket heb je recht om 1 coaching gesprek met een gevestigde ondernemer die past bij jouw vraag.

Ook mag je gebruik maken van het netwerk binnen UOV De Kring en de netwerkbijeenkomsten van de commissie Misfits.

Daarnaast is er een online platform waar alle ondernemers van Uden elkaar kunnen vinden, waar je alle basisinformatie kunt vinden die voor een starter van belang zijn en waar alle ontwikkelingen en activiteiten die plaatsvinden voor ondernemers samenkomen.

www.ondernemenduden.nl

Ben je nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact op met Imke de Korte.
Misfits@uovdekring.nl
06-33786321

Heb je behoefte aan uitgebreide coaching, meer evenementen en een grotere mogelijkheid om te netwerken? Word dan lid van UOV de Kring commissie Misfits en geniet van de voordelen van het lidmaatschap!

 

Hi, ik ben Imke de Korte, de Start-up Officer in Uden en omgeving. Ik ben trendwatcher en concept ontwikkelaar en heb Misfits, startende Wondernemers & Bijzondernemers opgericht. Via het Startersloket begeleid ik starters met alle hobbels en vragen waar ze tegen aan lopen en verbind ik starters aan de gevestigde ondernemers van o.a. UOV de Kring. Elke vrijdag ben ik aan het werk bij ’t Handelshuys in Uden. Daar maak ik graag kennis met je. Stuur me een mail via misfits@uovdekring.nl of schrijf je in via het Startersloket.