Uitbreiding Rühl Haegens Molenaar (persbericht)

Rühl Haegens Molenaar heeft haar dienstverlening uitgebreid met juridische advisering. Rühl Haegens Molenaar maakt organisaties beter door haar klanten te ontzorgen en te ontwikkelen op financieel en fiscaal gebied.

Vanaf nu 2015 ontzorgt Rühl Haegens Molenaar ook op juridisch gebied. Hiervoor is mr. J.C.J. (Joyce) de Graaff aangetrokken. Zij is gespecialiseerd in ondernemersrecht, insolventierecht en arbeidsrecht. Hierdoor kan Rühl Haegens Molenaar haar klanten ondersteunen bij belangrijke juridische beslissingen, het opstellen en/of beoordelen van juridische stukken en bijstaan in juridische procedures.

Door nauwe samenwerking met onze accountants, fiscalisten en salarisadministrateurs is Rühl Haegens Molenaar in staat een full-service concept aan te bieden.

Rühl Haegens Molenaar verzorgt al enige jaren financiële planningen voor haar klanten. Om aan alle kwaliteitseisen te voldoen die zien op deze dienstverlening heeft H.J. (Eric) Aelmans AA RB FFP zich verder gespecialiseerd in financiële planning en is hiervoor officieel gecertificeerd. Een financieel planner brengt de financiële situatie voor nu en in de toekomst gedetailleerd in kaart. Hiermee geeft Rühl Haegens Molenaar haar klanten inzicht in de financiële consequenties van te nemen beslissingen, nu en later. De dienstverlening is volledig onafhankelijk met betrekking tot aanbieders van financiële producten.

Rühl Haegens Molenaar is met recht trots op deze uitbreiding. Met deze dienstverlening onder één dak is Rühl Haegens Molenaar in staat om haar klanten nog beter te bedienen.