Uitnodiging: Onlinesessie Duurzame inzetbaarheid

Halen jouw medewerkers Happy en Gezond hun pensioen? Hoe scoor je ten opzichte van je collega-ondernemers? Medewerkers behouden is goud waard. Ook in deze coronatijd. Maar hoe dan? Leer van elkaar! 

Duurzame inzetbaarheid is een begrip dat steeds meer in praktijk wordt gebracht om medewerkers te (kunnen) behouden. Juist nu, in deze tijd, is het van belang om jouw medewerkers inzetbaar te houden. Zij zijn goud waard voor jouw bedrijf, maar hoe geef je dat nu handen en voeten? En hoe zorg je ervoor dat medewerkers er iets aan hebben om bij jouw organisatie te blijven?

Noordoost Brabant Werkt en Wij Techniek bieden hulpmiddelen om jouw medewerkers duurzaam inzetbaar te houden. Op 15 december 2020 vindt de volgende bijeenkomst plaats! In tegenstelling tot eerdere lokale bijeenkomsten zal deze sessie digitaal via Teams plaatsvinden. Op deze wijze kunnen we de RIVM-maatregelen in acht nemen en toch effectief met elkaar afstemmen. Neem deel aan deze digitale sessie duurzame inzetbaarheid voor installatiebedrijven en bedrijven uit de regio Noordoost-Brabant en leer van elkaar over de mogelijkheden tot duurzame inzetbaarheid.
We zien er naar uit jou te spreken en ervaringen met elkaar te delen. Wat gaan we deze ochtend doen?

Digitale scan en maatwerk vervolgtraject

Vanuit de regio is een digitale scan ontwikkeld rond duurzame inzetbaarheid. Vul deze scan voorafgaand aan de sessie voor je organisatie in en ontvang een persoonlijk bedrijfsrapport. De scan kun je invullen door te klikken op deze link https://www.duurzaaminzetbaar-nob.nl/scan/. De uitkomst wordt vergeleken met uitkomsten van andere bedrijven uit de regio. De bevindingen gaan we op 15 december met elkaar delen. Ook krijg je praktische voorbeelden en oplossingen aangereikt zoals: leren hoe je draagvlak creëert onder collega’s. Bekijk ter inspiratie de video: Aan de slag met de DI-scan. Aan de slag met de DI-scan.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid voor een maatwerk vervolgtraject voor jouw bedrijf. Deze mogelijkheden zijn kosteloos beschikbaar voor alle ondernemers die vallen onder Wij Techniek in de regio Noordoost-Brabant.

Programma

09.00 uur            Welkomstwoord
09.10 uur            Uitleg duurzame inzetbaarheid
09.20 uur            DI-scan, bevindingen en aanpak
09.40 uur            Bespreken van de resultaten, ervaring en kennis
09.55 uur            Hoe verder
10.00 uur            Einde bijeenkomst

Aanmelden voor de online bijeenkomst

Meld je tot en met 11 december a.s. aan onder vermelding van bedrijfsnaam, naam deelnemer aan bijeenkomst, e-mailadres en telefoonnummer.

aanmelden  Meer informatie