Uitnodiging van VNO-NCW Brabant Zeeland voor Ontbijtsessie duurzame inzetbaarheid | 23 juni

Uitnodiging names VNO-NCW Brabant Zeeland

Juist nu, in deze tijd, is het van belang om medewerkers te (kunnen) behouden. Zij zijn goud waard voor jouw bedrijf, maar hoe geef je dat nu handen en voeten? En hoe zorg je ervoor dat medewerkers er iets aan hebben om bij jouw organisatie inzetbaar te blijven?

Noordoost Brabant Werkt en OTIB bieden hulpmiddelen om jouw medewerkers duurzaam inzetbaar te houden. Op 23 juni 2020 vindt al weer de 5e ontbijtsessie plaats! Kom naar deze bijeenkomst duurzame inzetbaarheid voor bedrijven uit de regio Noordoost-Brabant en leer van elkaar over de mogelijkheden tot duurzame inzetbaarheid.

Om jouw veiligheid te garanderen is de bijeenkomst coronaproof. Zo houden wij 1,5 meter afstand van elkaar, blijven personen die zich niet lekker voelen of verkouden zijn thuis, is er maximaal 1 persoon per bedrijf aanwezig en zal een maximaal aantal deelnemers van 15 personen worden gehanteerd.

We zien er naar uit je te ontmoeten en ervaringen met elkaar te delen. Wat gaan we deze ochtend doen?

Digitale scan en maatwerk vervolgtraject
Vanuit de regio is een digitale scan ontwikkeld rond duurzame inzetbaarheid. Vul tijdens de ontbijtsessie de scan voor je organisatie in en ontvang een persoonlijk bedrijfsrapport. De uitkomst wordt vergeleken met uitkomsten van andere bedrijven uit de regio. Ook krijg je praktische voorbeelden en oplossingen aangereikt zoals: Leren hoe je draagvlak creëert onder collega’s. Bekijk ter inspiratie de video: Aan de slag met de DI-scan.
Aanvullend kun je kiezen voor een maatwerk vervolgtraject voor jouw bedrijf. Deze mogelijkheid wordt aangeboden met 75% subsidie voor alle ondernemers in de regio Noordoost-Brabant.

Programma
07.45 uur     Inloop en ontbijt
08.10 uur     Welkomstwoord
08.15 uur     Gastbedrijf aan het woord, Bram Voets over duurzame inzetbaarheid bij Voets Specialiteiten
08.30 uur     DI-scan en aanpak
08.45 uur     Gezamenlijk invullen DI-scan (middels eigen mobiele telefoon)
09.00 uur     Bespreken van de resultaten en uitwisseling van ervaring en kennis
10.00 uur     Einde bijeenkomst

Locatie
Voets Specialiteiten
Heidebloemstraat 6
5482 ZA  Schijndel

Mochten er bij het pand van Voets Specialiteiten niet voldoende parkeerplekken zijn, dan kunt u in de directe omgeving eenvoudig een parkeerplek vinden.

Aanmelden voor de ontbijtsessie
Meld je tot en met 22 juni a.s. aan via de website van Samenwerken in Noordoost-Brabant via de volgende link:
https://fd2.formdesk.com/otib1/ontbijtbijeenkomst_noord_oost_brabant_2020

Wil je meer informatie over deze bijeenkomst, stuur dan een mail naar: info@samenwerkeninnob.nl.