Verslag en foto’s OWNH Tom Laurenssen

Op donderdag 23 oktober hebben een vijftiental leden van de UOV De Kring aan een ‘op weg naar huis’-bijeenkomst deelgenomen bij Tom Laurenssen Personal Trainer. De bijeenkomst werd door de aanwezigen beoordeeld met een 4 (op een schaal van 5). Enkele foto’s zijn bijgevoegd.

Tom en twee van zijn trainers vertellen dat het belangrijk is om vitale medewerkers in je bedrijf te hebben. Een vitale medewerker zorgt voor meer productiviteit en minder verzuim. Vitaliteit begint aan de top van het bedrijf, de ondernemer. Tijdens deze bijeenkomst maken de ondernemers die lid zijn van UOV De Kring kennis met hun eigen vitaliteit.

De kern van vitaliteit is fysieke fitheid en geestelijke fitheid. Voor deze kern gebruiken we de volgende interventies; training, voeding en emotiemanagement. Over deze drie interventies hebben de deelnemers een korte maar intensieve workshop gevolgd. Dit heeft direct geleid tot resultaat en tot bewustwording. De deelnemers werden tijdens deze interactieve bijeenkomst direct geprikkeld tot oplossingen in zijn/haar leefstijl.