Verloop Mastermind UOV 2020

In navolging van vorig jaar zijn we ook in 2020 weer actief met een UOV Mastermind groep. Dit seizoen werken René Timmers, Kim Tasseron, Wilma Groenendijk en Cindy Rooijakkers aan hun persoonlijke en professionele doelen.

Eerste deel voor de zomer

Voor de zomer hebben we ons bezig gehouden met het herkennen van communicatiestijlen en met het bepalen van groei doelen. Samen hebben we ontdekt waar de meeste winst in ontwikkeling te halen is en welke doelen je daarvoor kunt stellen.

Online bijeenkomsten

Door Corona was het in maart niet mogelijk om elkaar “live” te ontmoeten en is er een online programma opgezet. Om de week hebben we via Zoom met elkaar (samen)gewerkt. Vanaf juni hebben we elkaar weer persoonlijk gezien in d’n Office.

Hotseats

Na de zomer ligt het accent op de hotseats. Daarin bespreekt een deelnemer de grootste uitdaging/drempel die overwonnen moet worden om de gewenste resultaten te behalen. Tijdens deze hotseats doen deelnemers inzicht op in wat hen tegenhoudt om te gaan doen wat zij zichzelf hebben voorgenomen. De redenen kunnen zowel professioneel als persoonlijk zijn.

Afronden van Mastermind 2020

Tot december ontmoeten we elkaar elke 3 weken (online), en krijgen deelnemers 1 op1 begeleiding naar behoefte in de periode die daartussen in ligt.

Het is mooi om te zien dat ook dit jaar, alle deelnemers aansprekende resultaten behalen. Van meer inzicht in je zelf krijgen en (weer) volledig in je kracht gaan staan, tot scherper krijgen wie nu echt je klanten zijn en die ook kunnen vinden, tot het vinden van een betere verdeling tussen werk en privé.

Naast werken aan doelen is het ervaren van de kracht van samenwerken voor iedereen een eye-opener.

Feestelijke afsluiting

In december sluiten we af met een feestelijke bijeenkomst. Hopelijk persoonlijk maar als dat niet kan maken we er een leuke online happening van.

Wat is UOV Mastermind?

In de UOV Mastermind werk je een seizoen lang samen met mede-ondernemers aan je professionele, fysieke en persoonlijke doelen onder begeleiding van twee directiecoaches. Op een efficiënte, leerzame en leuke manier door van en met elkaar te leren en te groeien.