09/05 Sfeervol samen koken – beperkt aantal plaatsen!

09 mei
17:30
  • Aanvang 09 mei 2019 - 17:30 uur
  • Einde 09 mei 2019 - 22:00 uur
  • Locatie Kookstudio De Hengstheuvel, Hengstheuvelweg 3, 5406 VC Uden

9 mei a.s. organiseert UOV De Kring een avond waarbij we in een bijzondere kookstudio samen gaan koken. De kans dus om je kookkunsten te tonen en de messen voor een kookduel te slijpen. Het belooft een leuke en afwisselende avond te worden waarbij we in groepjes de gerechten gaan voorbereiden en vervolgens samen aan tafel schuiven voor het diner. Het aantal plaatsen is beperkt dus meld je nu aan. 

Programma
Inloop vanaf 17.30
Start om 18.00 uur
Einde rond 22.00 uur

Ben je aangemeld en heb je dieetwensen? Geef dit dan door via info@uovdekring.nl. Wij houden daar graag rekening mee.

Tijdens deze activiteit worden foto’s gemaakt die wij zullen gebruiken voor publicatie op onze website en op social media.

Introducees

Ken je een ondernemer met een vestiging in Uden die nog niet bij UOV De Kring is aangesloten, maar die wel graag eens de sfeer wil proeven? Leuk! Meld hem/haar aan als jouw introducé en kom samen naar deze activiteit. Als je ons de bedrijfsnaam en de contactpersoon mailt via info@uovdekring.nl, dan zorgen wij dat er een naambadge klaar ligt.

Aanmelden en no show

Aanmelden voor deze activiteit kan via onze website; log in met je e-mailadres en gebruikersnaam op www.uovdekring.nl. Na aanmelding, staat je naam direct op de deelnemerslijst die je online kunt inzien. Kosteloos annuleren van je aanmelding kan tot 24 uur van te voren, daarna brengen wij no-show fee in rekening van € 25,00. Zie je geen activiteiten staan in je persoonlijke profiel? Dan ben je niet (meer) aangemeld voor deze activiteit.

inloggen