25/04 Algemene Ledenvergadering met Michiel van Vught

Alleen voor leden
25 apr
18:30
  • Aanvang 25 april 2019 - 18:30 uur
  • Einde 25 april 2019 - 21:30 uur
  • Locatie Kruisherenkapel Lieve Vrouwenplein 44 5401 AS Uden

Op donderdag 25 april a.s. is de eerste Algemene Ledenvergadering van 2019. Onder het genot van een drank en een hapje (geen diner) bespreken we de stand van zaken binnen onze vereniging, de laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Uden die relevant zijn voor ondernemend-Uden en hoe UOV De Kring ook iets voor jouw bedrijf kan betekenen.

De avond wordt afgesloten met gastspreker Michiel van Vught en tot slot is er een borrel om nog even met elkaar bij te praten.

Programma:
18.30 uur Inloop
19.00 uur Start ALV
20.00 uur Michiel van Vught
21.00 uur Borrel
21.30 uur Einde

Tijdens deze activiteit worden foto’s gemaakt die wij zullen gebruiken voor publicatie op onze website en op social media.

Introducees

Ken je een ondernemer met een vestiging in Uden die nog niet bij UOV De Kring is aangesloten, maar die wel graag eens de sfeer wil proeven? Leuk! Meld hem/haar aan als jouw introduce en kom samen naar deze activiteit. Als je ons de bedrijfsnaam en de contactpersoon mailt via info@uovdekring.nl, dan zorgen wij dat er een naambadge klaar ligt.

Aanmelden en no show

Aanmelden voor deze activiteit kan via onze website; log in met je e-mailadres en gebruikersnaam op www.uovdekring.nl. Na aanmelding, staat je naam direct op de deelnemerslijst die je online kunt inzien. Kosteloos annuleren van je aanmelding kan tot 24 uur van te voren, daarna brengen wij no-show fee in rekening van € 25,00. Zie je geen activiteiten staan in je persoonlijke profiel? Dan ben je niet (meer) aangemeld voor deze activiteit.

 

inloggen