13/02 Bedrijfsbezoek Pompestichting

Alleen voor leden
13 feb
14:45
  • Aanvang 13 februari 2020 - 14:45 uur
  • Einde 13 februari 2020 - 18:30 uur
  • Locatie Bedrijfsbezoek Pompestichting, Brand 75, 5411 RW Zeeland (hoofdingang) en de Borrel bij d'n Office, Loopkantstraat Uden

** VOL **. Je kunt alleen nog aanmelden voor de borrel in d’n Office. 

Op donderdag 13 februari 2020 van 14.45 tot 17.00 uur zijn wij te gast bij de Pompestichting te Zeeland (hoofdingang Brand 75). Het aantal deelnemers is beperkt tot 25, dus vol=vol. Vul direct het formulier hier dat je hieronder aantreft, waarbij je direct je ID-nummer kunt invoeren dat nodig is voor de toegangscontrole.

Wat is de Pompestichting?

Voor wie de Pompestichting niet kent: dit is een particuliere stichting die forensische zorg biedt aan mensen met psychiatrische problemen die met justitie in aanraking zijn geweest of dreigen te komen. Momenteel wordt een zeer relevante maatschappelijke discussie gevoerd rond deze materie, dus maak gebruik van deze unieke kans om in de keuken van deze zorginstelling te kijken!

De behandeling, zorg en beveiliging zijn gericht op het voorkomen van herhaling van een delict en op het veilig functioneren in de maatschappij. Belangrijk daarbij is het vinden van de balans tussen veiligheid voor de maatschappij en een nieuwe kans voor de patiënten. De locatie te Zeeland biedt m.n. langdurige zorg voor TBS-gestelden met een zgn. longstay-indicatie.

Beperkt aantal deelnemers en toegangscontrole

Vanwege die veiligheid gelden er nogal wat voorwaarden rondom ons bezoek. Zo sluit de inschrijving voor ons bezoek al op 31 januari 2020 en is het maximum aantal bezoekers tot 25 bezoekers beperkt. Dus vol is absoluut vol! Schrijf je in met je persoonsnaam en het nummer van een geldig identiteitsbewijs. Dit identiteitsbewijs moet je vervolgens op de bezoekdag ook meenemen. Inschrijving geschied op basis van binnenkomst. Als het maximum aantal bezoekers is bereikt, is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor het bezoek, maar kun je je nog wel aanmelden voor de borrel.

Borrel

Na ons bezoek praten we tot ongeveer 18.15 uur na met een drankje en hapje in d’n Mess bij het nabij gelegen d’n Office (Loopkantstraat 25 Uden). We doen alles deze keer met eigen vervoer.

Opmerking t.a.v. borrel

Voor de borrel in d’n Mess kan je je ook los van het bezoek aan de Pompestichting aanmelden. Dit kan tot en met maandag 10 februari 2020. Kosteloos annuleren van je aanmelding kan tot 24 uur van te voren, daarna brengen wij no-show fee in rekening van € 25,00. Zie je geen activiteiten staan in je persoonlijke profiel? Dan ben je niet (meer) aangemeld voor deze activiteit.

 

inloggen