16/01 Nieuwjaarsbijeenkomst

Alleen voor leden
16 jan
17:00
  • Aanvang 16 januari 2020 - 17:00 uur
  • Einde 16 januari 2020 - 20:00 uur
  • Locatie Brabantse Hoeve, Zeelandsedijk 29, Volkel

*inschrijftermijn is gesloten* aan/afmelden uitsluitend nog via info@uovdekring.nl.

Op 16 januari 2020 proosten we met zijn allen op een mooi 2020. Dat doen we dit keer bij de Brabantse Hoeve in Volkel. Om 17.00 uur worden we ontvangen op het (verwarmde) terras met warme chocomel en glühwein. Binnen krijgen we een minisoepje en een Burgemeesterburger. Om 20.00 uur sluiten we af.

Lancering Online Platform en informatie starterswedstrijd

Tijdens deze bijeenkomst vertellen we je graag meer over de lancering van het online platform voor Ondernemen Uden en over de starterswedstrijd.

Programma

17.00 uur Ontvangst op het (verwarmde) terras met warme chocomel en glühwein.
17.30 uur We serveren een minisoepje in een champagneflute, keuze uit 2 smaken.
18.00 uur We serveren een Burgemeester burger op een brioche broodje van Bakkerij Merks met cheddarkaas, ui, tomaat, sla en smoked saus in een festivalzakje op een porseleinen bord.
20.00 uur Einde van een gezellige nieuwjaarsborrel.

Aanmelden en no show (deadline 13 januari)

Aanmelden voor deze activiteit kan via onze website; log in met je e-mailadres en gebruikersnaam op www.uovdekring.nl. Na aanmelding, staat je naam direct op de deelnemerslijst die je online kunt inzien. Kosteloos annuleren van je aanmelding kan tot 13 januari, daarna brengen wij no-show fee in rekening van € 25,00. Zie je geen activiteiten staan in je persoonlijke profiel? Dan ben je niet (meer) aangemeld voor deze activiteit.

Introducees

Ken je een ondernemer met een vestiging in Uden die nog niet bij UOV De Kring is aangesloten, maar die wel graag eens de sfeer wil proeven? Leuk! Meld hem/haar aan als jouw introducé en kom samen naar deze activiteit. Als je ons de bedrijfsnaam en de contactpersoon mailt via info@uovdekring.nl, dan zorgen wij dat er een naambadge klaar ligt.

inloggen