29/10 Algemene ledenvergadering

Alleen voor leden
29 okt
19:30
  • Aanvang 29 oktober 2020 - 19:30 uur
  • Einde 29 oktober 2020 - 20:50 uur

Op donderdag 29 oktober staat de Algemene Ledenvergadering weer op de planning. De afgelopen keer hebben we deze niet door laten gaan ivm met de Coronacrisis. Helaas  laten de cijfers het nog niet toe dat we dit in een fysieke setting kunnen doen. Vandaar dat er nu is gekozen om de ALV via ZOOM te organiseren. We nodigen jullie allemaal uit om hier aan deel te nemen. 

Tijdens de vergadering bespreken we o.a. de stand van zaken binnen onze vereniging, de laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Uden die relevant zijn voor ondernemend Uden. En, hoe UOV De Kring iets voor jouw bedrijf kan betekenen. Als afsluiter komt Andy Marcellissen als spreker. Deze raskomiek en entertainer vertelt over humor en poëzie.

Programma

19.20 uur Digitale inloop via ZOOM
19.30 uur Start ALV
20.20 uur Andy Marcellissen
20:50 uur Afsluiting

Spreker

Met humor bereik je meer. Word meegenomen in de wereld van de taalhumor, de ironie, de woord- spelingen, de zelfspot en de zwarte humor. Dit alles wordt vertaald naar de onzingedichten van Andy Marcelissen zelf.

Agenda en stukken

De agenda, het verslag van de vorige vergadering en de overige stukken kun je nu via deze link inzien of downloaden. Lukt het downloaden niet? Stuur ons dan een e-mail.

24 uur voor de bijeenkomst vind je  de ZOOM-link met inlog in je e-mailbox.

Belangrijke note

Aanmelden kan tot en met 24 oktober 2020 17.00 uur. Dit vanwege de verrassing die het bestuur voor de deelnemers heeft geregeld. Bij de aanmelding kun je aangeven of je hiervoor in aanmerking wilt komen. Nb. Wil je je verrassing bezorgd krijgen? Vergeet dan niet je (kantoor)adres in Uden bij de aanmelding door te geven.

inloggen