Zaken doen in China – De do’s en don’ts uitgelegd door Chinese delegatie

21 jan
14:00
  • Aanvang 21 januari 2019 - 14:00 uur
  • Einde 21 januari 2019 - 15:00 uur
  • Locatie IBN, Hockeyweg 5, Uden

In samenwerking met Jolles & Ko Accountants B.V., organiseert UOV De Kring een bijzondere activiteit voor leden én introducees.

Jolles & Ko is lid van een wereldwijde organisatie van juristen, belastingadviseurs en accountants. Op 21 januari 2019 komt het Chinese kantoor naar Uden en zij staan er voor open om een presentatie te geven aan Udense ondernemers die zaken (willen gaan) doen in China.

De organisatie is in handen van UOV De Kring, maar de presentatie wordt verzorgd door Simon Wu en Juliet Zhou van het bedrijf R & T Corporate Services Limited met vestigingen in China en Hong Kong. Zij vertellen u die avond meer over zaken doen in China en Hong Kong (do’s and don’ts). Eventuele specifieke vragen kunnen vooraf worden gesteld via info@uovdekring.nlzodat deze kunnen worden behandeld tijdens de presentatie.

Heeft u interesse in zaken doen in China, dan is dit de kans om hierover in gesprek te gaan met Simon en Juliet die daar hun dagelijkse business hebben.

Aanmelden kan via de gebruikelijke wijze en conform onze no-showvoorwaarden (afmelden < 24 uur is € 25,00 no-show fee). Wilt u een introduceé meenemen die nog geen lid is van UOV De Kring? Dat waarderen we! Geef de naam van uw gast wel even door via info@uovdekring.nl.

inloggen