21/02 Bedrijfsbezoek Sidekix – 2 locaties

21 feb
14:45
  • Aanvang 21 februari 2019 - 14:45 uur
  • Einde 21 februari 2019 - 17:00 uur
  • Locatie Sidekix Loopkantstraat 19, Uden

Een kennismaking met de wereld achter de uitvoering van marketing campagnes voor bedrijven als de PostcodeLoterij, KPN, Piet Klerkx, Vriendenloterij, Montel, Swiss Sense, Stigas, Deutsche Telekom en vele andere grote en kleinere merken.

Sidekix

Donderdag 21 februari a.s. zijn wij van 14.45 uur tot 17.00 uur te gast bij het Udense Sidekix. Al ruim vijftien jaar verzorgen de ruim 160 Sidekix medewerkers online -en offline marketingacties, fulfilment, webshoplogistiek en call center diensten voor bekende en minder bekende opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Sidekix laat ons zien hoe ze van evenementen, TV programma’s (o.a. De weg naar het miljoen en The Wall), marketing campagnes, mailings, belacties en webwinkels een succes maken. En dat alles in eigen huis. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld een eigen drukkerij die jaarlijks vele miljoenen mailings verzorgt en bezit op twee locaties in Uden grote magazijnen van waaruit dagelijks vele duizenden producten worden verpakt en verstuurd. Of dat nu gaat om bulkfulfilment voor het jaarlijks versturen van meer dan 5.000.000 chocoladerepen met een persoonlijk kaartje of het speciaal bedienen van één unieke klant die een bijzondere prijs heeft gewonnen.

Op het programma staat o.a. een bedrijfspresentatie en een rondleiding door het bedrijf. Daarnaast is volop ruimte om met elkaar en een aantal experts van Sidekix bij te praten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitale interactie, personaliseren, direct marketing en klantbeleving.
Deelname is gratis voor leden van UOV De Kring en voor koffie en afsluitend drankje en hapje wordt gezorgd.

Praktische informatie
Omdat het bedrijfsbezoek op twee verschillende locaties is, worden busjes ingezet. U kunt uw auto parkeren bij bedrijfsverzamelgebouw D’n Office, Loopkantstraat 25 in Uden.  

Programma

14.45 uur Ontvangst
15:00 uur Start presentatie Sidekix
15:30 uur Rondleiding met uitleg in pand Sidekix aan de Loopkantstraat
16:00 uur Met busjes naar Energielaan | Rondleiding logistiek centrum aan de Energielaan
17:00 uur Terug naar Loopkantstraat voor formele afsluiting met d
rankje, hapje en netwerken
17.30 uur Einde programma

Aanmelden kan via de gebruikelijke weg. We hopen je dan weer te zien!

inloggen