Mastermind 2020 – Schrijf je nu in!

Mastermind

Wat is Mastermind?

In een Mastermind werk je samen met mede-ondernemers aan je professionele, fysieke en persoonlijke doelen onder begeleiding van twee directiecoaches. Op een efficiënte, leerzame en leuke manier van en met elkaar leren.

Deze ondernemers gingen je voor

Ben je voor je je aanmeld benieuwd naar de ervaringen van deelnemers van vorig jaar? Vraag het ze dan aan de leden: Robert van Dijk van Lunsj bedrijfscatering, Huibert Bijland van IkCommuniceer, Hans Clemens van Amitec of Leonore in ’t Hout van Louter Arbeidsrecht vertellen je er graag meer over. Hun contactinformatie staat op de pagina Leden.

Opzet van de Mastermind

Gedurende de periode van een jaar, organiseren we een workshop, hotseatsessies en 1 op1 coaching. Je committeert je aan 10 bijeenkomsten gedurende 2020, je krijgt twee 1 op 1 coachsessies en er is een plenaire afsluitingsmiddag.
In juli en augustus zijn er geen bijeenkomsten. De bijeenkomsten vinden roulerend plaats bij ondernemers in “huis”.

Groepsgrootte

Er is plek voor maximaal 10 personen. Bij meer dan 10 inschrijvingen, worden je gegevens op een wachtlijst geplaatst. Je ontvangt daarover dan bericht van ons.

Kosten

De Mastermind wordt je aangeboden door UOV De Kring. Je deelname is gratis als je lid bent, maar we verwachten wel je actieve aanwezigheid en inzet gedurende 1 jaar.

Tijdsinvestering

Kickoff is meeting van 3 uur op 24 maart 2020
Hotseatsessies 10 x 1,5 uur
1 op 1 coaching 2 x 45 min naar keuze persoonlijk (Monique) of professioneel (Kees)

Sluitingstermijn inschrijving

Je kunt je inschrijven tot en met vrijdag 28 februari. Zet de kickoff-datum (24/3) voor alle zekerheid alvast in je agenda.

Log in om dit formulier te kunnen invullen.