Bedrijfsbezoek 20-09 Dutch Safety Group

Op 20 september 2018 waren we te gast bij de Dutch Safety Group, waar we warm ontvangen werden. Ronald van Litsenburg, een van de directeuren van de Dutch Safety Group, nam ons tijdens zijn welkomstwoord mee in zijn wereld van evenementen en beveiliging.

Na deze mooie uitleg werden we in 3 groepen verdeeld en gingen we aan de slag met de verschillende onderdelen van de Dutch Safety Group. Natuurlijk was er een wedstrijd element. Iets wat natuurlijk bij de meest fanatieke ondernemers goed in de smaak viel.

Door onze groepsinstructeurs werden we uitgedaagd om branden te blussen, slachtoffers te reanimeren en een quiz met BHV vragen tot een goed einde te brengen. Dat leek gemakkelijker dan het was.

Uiteindelijk liet Bert Verlaan alle concurrentie achter zich en kwam hij als winnaar uit de bus. Hij heeft zijn prijs inmiddels verzilverd en genoot met zijn kinderen van een prachtige voorstelling in de vip box van het afas live.

Ondernemers die niet bij dit bedrijfsbezoek aanwezig waren hebben echt een geweldige ervaring gemist. Complimenten aan de Dutch Safety Group voor de inspirerende middag en de perfecte organisatie.