2e editie Running Dinner

Op 17 mei 2018 vond het tweede Running Dinner van UOV De Kring plaats. We verzamelden in de Orangerie in Uden voor een heerlijk viergangendiner.

Ook dit jaar stond het running dinner in het teken van elkaar beter leren kennen. Bij binnenkomst werd iedereen welkom geheten met een lege envelop en het verzoek om een favoriet getal te kiezen. Na het welkomstwoord ging iedereen aan tafel. Na elk gerecht vond er een tafelwissel plaats.

Bij aanvang van elke menugang was er de gelegenheid om jezelf in een korte pitch voor te stellen aan je tafelgenoten. Daarnaast was er elke ronde een vraag of gespreksonderwerp om elkaar ook op andere vlakken, buiten het werk om, beter te leren kennen. Zo hoorden we bijvoorbeeld waarom het op het begin gekozen getal bij iemand past, wat we zouden doen als we voor een verplichte carrièreswitch kwamen te staan en omschreven we hoe de andere UOV De Kring-leden op ons overkomen.

Op de lege envelop schreef elke aanwezige tijdens de eerste ronde een zoekvraag. Dit mocht van alles zijn. De enveloppen kwamen elke ronde aan bod. Zakelijk of privé werden veel tips met elkaar gedeeld. Door elkaars kennis en ervaring aan te spreken, was het niet alleen een gezellige maar ook een betekenisvolle avond.