Terugblik algemene leden vergadering 2023

Gisterenavond, 26 oktober 2023, was onze Algemene Leden Vergadering, dit keer te gast bij Fletcher Teugel Uden-Veghel. 2022 werd uiteraard besproken, wat ver weg leek omdat we alweer 10 maanden in 2023 zitten. 2022 was het jaar dat we kunnen aangeven dat we niet terug hoeven te kijken naar “achteruitgang” door Covid, we kunnen het weer hebben over vooruitgang en groei. We hebben veel weten te bereiken, o.a. de coaching trajecten bij Misfits, daarnaast ook een (reguliere) groei van onze leden. is regulier goed? Ja, willen we meer nieuwe leden? Uiteraard, ook dit jaar komt de relatiemanager voorbij en hebben we het weer over een eventuele relatie-commissie. We eindigen de discussie, maar wel met eventuele ideeën hoe we dit zouden kunnen oppakken. Er volgt nog een mailing over de mogelijke aanpak.

Helaas moeten we afscheid nemen van Janny, al ruim 16 jaar secretariaat bij UOV De Kring. Wij danken Janny uiteraard voor alle inzet die zij in deze jaren heeft gehad en we wensen Janny veel succes en plezier met de keuze die ze heeft gemaakt. En dan, we hebben nog steeds geen opvolger: Ben jij onze nieuwe voorzitter? Voel jij je aangetrokken tot deze functie? Laat het ons dan weten.

Voor het diner, heeft Frank gebruik gemaakt van de setting om ook even 2023 aan te stippen, het jaar waar we in zitten en de activiteiten die wij inmiddels hebben georganiseerd. Zeer tevreden, zoals 2022, hebben we in 2023 ook mooie momenten weten te creëren. Zoals gezegd, heb je extra ideeën voor de commissie communicatie en netwerken? Laat het ons dan weten.

Voor de volgende bijeenkomst komen wij samen bij Zuiders Proeflokaal, we gaan daar het jaar afsluiten met een praatje en een borreltje. Uiteraard verzorgt met een snack en een kerst presentje van UOV De Kring.

Aanmelden kerstborrel