Bezoek Brakel Group

Op 22 september 2017 waren we op bezoek bij Brakel Atmos i.v.m. het 40 jarig bestaan. Een kort verslag en de foto’s.

In 40 jaar tijd is Brakel uitgegroeid van familiebedrijf tot een internationaal concern. Een bedrijf waarbij het welzijn van de mens duidelijk voorop staat. Dit zie en proef je in alles terug.

Dit begint bij de visie van Brakel waarbij de natuur hun grootste inspiratiebron is. Verse lucht, zonlicht, daglicht en ventilatie moeten ervoor zorgen dat we in een zo’n fijn mogelijk klimaat kunnen werken. Hierdoor ervaar je en creëer je een comfortabele, gezonde en veilige werkomgeving waarin iedereen zich thuis voelt.

Om dit te kunnen creëren wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardig kwalitatieve materialen die met toepassing van de modernste techniek wordt samengebracht tot een mooi eindproduct. Naast de vele projecten die ze hebben gerealiseerd, kunnen we dit onder andere bewonderen bij het Rijksmuseum te Amsterdam en het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam.

Tijdens de rondleiding door Brakel kon je daadwerkelijk het fijne werkklimaat proeven. Of we nu op de afdeling in- verkoop, logistiek, ontwikkeling, constructie berekening of productievloer kwamen overal heerste een gemoedelijke sfeer. Waaruit ook duidelijk naar voren kwam dat iedereen met veel enthousiasme en passie voor zijn vak bezig is.

Daarnaast is duidelijk te merken dat iedereen gewaardeerd wordt in wat hij of zij doet binnen Brakel en iedereen ertoe doet om de visie van Brakel uit te dragen. Hier zie je hoe belangrijk het teamverband en samenspel is, ook binnen een groot bedrijf als Brakel. Mooi om te zien dat zo’n groot bedrijf haar medewerkers voorop laat staan. Dat blijkt onder andere uit het feit dat medewerkers van Brakel ook nog graag blijven werken na hun pensioen. Zelfs bij de nieuwste ontwikkelingen binnen het bedrijf zoals het inzetten van robots worden de medewerkers betrokken.

Al met al een fantastisch mooi bedrijf wat een voorbeeld kan zijn voor veel andere grote bedrijven. Dit maakt dat zelfs tijdens de recessie Brakel het hoofd boven water heeft weten te houden. Wat nu resulteert in hun 40 jarig jubileum. Hierbij mochten de leden van UOV De Kring vandaag deel uit maken. Waarbij we vanaf de ontvangst tot en met de heerlijke lunch warm zijn onthaald en de prettige werkomgeving hebben mogen ervaren. Wij bedanken Brakel voor de gastvrijheid en de boeiende rondleiding door een fantastische bedrijf.

{'id':'47'}