Zomerborrel

Juli 2017 – Het wordt zo langzamerhand een traditie, de jaarlijkse zomerborrel van UOV De Kring, met dit jaar als locatie de Brabantse Hoeve.

De zomerborrel werd geopend door onze voorzitter Frank de Winter, welke kort sprak over de activiteiten die UOV De Kring op dit moment ontplooit, zoals de diverse ledenpanels en de vernieuwde bijeenkomsten. Genoemd werden o.a. het bedrijfsbezoek aan de Noordkade in Veghel en het Running Dinner; beiden een succes.

Het is fijn om te zien dat de vernieuwingen binnen UOV De Kring vruchten beginnen af te werpen. Met een opkomst van ruim 55 leden was het een geslaagde Zomerborrel. Er waren enkele nieuwe gezichten van leden die nog niet eerder een bijeenkomst hadden bijgewoond. Altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen op een informele manier.

Onder het genot van een heerlijke BBQ en een dito drankje werd geanimeerd bijgepraat. De dagelijkse ondernemersverplichtingen en cijfers verdwenen even naar de achtergrond; het uitwisselen van vakantieplannen was veelal onderwerp van gesprek. Het delen van tips over mooie bestemmingen, bezienswaardigheden en “hoe het meeste te genieten”. Het traditionele “als de kinderen het naar de zin hebben, geniet jezelf van een fijne vakantie” ontbrak ook nu niet uiteraard.

Al met al is de zomer een periode om nieuwe energie op te doen zodat plannen in de rest van het jaar kunnen worden uitgevoerd. Zo ook voor het bestuur van UOV De Kring dat al druk bezig is met de plannen voor 2018.

We zien u graag gezond en wel terug op  onze eerstvolgende bijeenkomst op 22 september aanstaande. We zijn dan te gast bij Brakel welke het 40 jarig jubileum viert.

Daarna volgen in oktober de Algemene Ledenvergadering, deze keer in een ander jasje gestoken, het politiek Café in november en in december de winterborrel (nog even niet aan denken). Tot slot, om niet te vergeten, de nieuwe website van UOV De Kring is in de maak en zal in het laatste kwartaal worden gelanceerd!

Een hele fijne vakantie gewenst voor iedereen!