Ontbijtsessie “Winnaars van Morgen”

Donderdagochtend 30 juni waren ongeveer 70 leden van UOV de Kring en andere genodigden vroeg uit de veren voor de ontbijtsessie “Winnaars van Morgen”.

Dit event werd georganiseerd door RedFoxBlue, Juist en UOV de Kring in Hampshire Hotel Fitland te Uden. Red Fox Blue en Juist hebben hun sporen hebben verdiend als het gaat om kennis en praktijkervaring in sales, klantbehoud technieken, inzet van data, digitale marketing en het effectief verbeteren van klantwaarde.

Na een gezellig en uitgebreid ontbijt gingen de presentaties van start. Paul van Hek van Red Fox Blue deed de aftrap met een interactieve presentatie over de inzet van klantdata en het belang hiervan voor organisaties. Een onderneming moet continue schakelen op basis van klantdata om succesvol te zijn. Klantdata geeft inzage in de wensen en behoeftes van klanten. Door gebruik te maken van deze data kan men o.a. sneller reageren dan concurrentie en kostenefficiënt werken.

Roel Driessen van Easy Swim en Drie Essen uit Uden gaf aan hoe zij inspelen op veranderend klantgedrag om succesvoller te zijn in de zwemwereld. Ze werken bijvoorbeeld met klanttevredenheidsonderzoeken en klantpanels en zetten de output hiervan in bij het optimaliseren van het bedrijfsproces. Daarnaast wordt er een organisatieproces gehanteerd waarbij de klant de centrale rol heeft.

Rob de Groot van Juist sloot de ontbijtsessie af met een presentatie over de digitale klantreis. Dit werd toegelicht aan de hand van succesvolle cases van Brasserie ’t Zusje en Goedkopeautoverzekering.nl. Voor Brasserie ’t Zusje is een app ontwikkeld welke interessante klantdata genereert en veel PR heeft opgeleverd. Goedkopeautoverzekering.nl opereert in een markt met hoge concurrentie. Er is een uitgebreid zoekwoordonderzoek gedaan en op basis hiervan ingezet op long tail zoekwoorden en content marketing. Dit heeft veel organische bezoekers opgeleverd voor Goedkopeautoverzekering.nl.

Om 9:30 werd de ontbijtsessie afgerond en gingen de aanwezigen vol inspiratie en nieuwe inzichten weer aan de slag! De foto’s van de bijeenkomst en de presentaties kunt u hier vinden.